Z užitkom uživajte v naši restavraciji.

O naši restavraciji

Naša zgodba

Nekaj besed o nas

Naša restavracija se nahaja v nakupovalnem centru Qlandia na Ptuju. Prilagodili smo se ritmu nakupovalnega centra in željam njegovih obiskovalcev. Med nakupovanjem in hitenjem po opravkih vabljeni v naš italijanski kotiček na kosilo ali odlično kavo in sladico. Vzemite si čas za pogovor s prijatelji in za trenutek pozabite na vsakodnevne opravke.

Vabljeni v kotiček Italije, kjer vas čakajo odlična hrana, avtentičen ambient in prijazno osebje. Vzemite si čas zase in za druženje z najbližjimi in naj vas za trenutek popeljemo v Italijo.

Prelistajte naš menu
vegi-testenine-verdi
solata-losos-verdi-ptuj (1)
hamburger-s-krompirckom

Restavracija Verdi Ptuj

Odlična hrana, avtentičen ambient in prijazno osebje
poskrbi za izpolnjena pričakovanja in vaše zadovoljstvo.

testenine
izdelava-testenin
shramba-testenin

Viva Italia!

Okusi Italije na Ptuju

Italijanska kuhinja se je razvila skozi stoletja družbenih in političnih sprememb s koreninami že v 4. stoletju pred našim štetjem. Izvira iz etruščanske, starogrške in staro rimske kuhinje. Pomembne spremembe so se zgodile z odkritjem Novega sveta in uvedbo krompirja, paradižnika, paprike in koruze, ki so danes osrednje mesto v njeni kuhinji. Italijanska kuhinja je znana kot ena najbolj priljubljenih kuhinj na svetu. Pica in špageti, povezani z neapeljskimi kuharskimi tradicijami, so izven meja Italije najbolj znanje in priljubljene jedi.

Lepota italijanske hrane je v njeni preprostosti in duši. Za trenutek pozabite na vsakdan in se prepustite hrani ter prijetnemu druženju. Naša strast do okusne hrane je razvidna iz našega jedilnika. Vemo, da se želite prepustiti užitkom italijanske hrane, in tu smo, da to uresničimo. Prebrskajte naš meni in se pripravite, da boste razveselili svoje brbončice in prebudili svoje čute.

Uživajte v okusih Italije!

Preberi več

Restavracija Verdi Ptuj

Odličen obrok lahko pospremite z izbrani vinom, glede katerega vam svetuje naše osebje.

Naša restavracija

Prijazno osebje in pristen ambient

Osebje ima pomembno vlogo pri izpolnjevanju želja naših strank. So glavni stik med stranko in kuhinjo, sprejemajo naročila, dostavljajo hrano in pijačo ter zagotavljajo, da so potrebe strank izpolnjene. Za vas bodo najbolje poskrbeli v vsakem primeru, če pridete k nam na romantično večerjo v dvoje ali z večjo družbo na praznovanje pomembnih dogodkov.

Naša prostorna restavracija nudi tako intimne kotičke za pare in posameznike kot prostor za večje zaključene skupine. Potrebujete prostor za poslovno kosilo? Načrtujete novoletno praznovanje s prijatelji? Iščete prostor za praznovanje rojstnega dne? Potrebujete le malo časa zase? Pri nas vam omogočimo vse to. Pokličite nas in nam zaupajte svoje želje, mi pa vam bomo skušali ustreči po naših najboljših močeh.

Prelistajte naš menu
dekoracija-steaka-v-restavraciji
Chef holding a wooden plate with a delicious pizza on it in the kitchen
The waiter works in a restaurant in a medical mask, gloves during coronavirus pandemic

Restavracija Verdi Ptuj

Vzemite si čas zase in za druženje z najbližjimi in naj vas za trenutek popeljemo v Italijo.

Kaj pravijo naše stranke o nas

Mnenja strank

"“Ena izmed najlepših plati življenja je, da se moramo redno ustaviti in se posvetiti hrani”"

Luciano_Pavarotti_Signature (1)

Luciano pavarotti - Glasveni izvajalec

Pokličite za rezervacije

Odpiralni čas

Ponedeljek - Petek

08:00
20:00

Sobota

08:00
21:00

Ne pozabite rezervirati mize

Rezervacija mize